zondag 20 januari 2013

Apple iPhone 4S / 4 USB Desktop Sync And Charge Dock


Iedereen kent het wel, je Iphone of Ipod is ineens plat en je was juist zo druk bezig.
Je hebt geen zin om de oplaadkabel te gaan halen, al zeker niet om hem uit de knoop met alle andere kabels te halen. Als je computer dan nog eens onder je bureau staat moet je er nog vaak helemaal achter kruipen om hem dan eindelijk te kunnen aansluiten.
Je kan hem natuurlijk ook opladen via de adapter maar het zoeken hiernaar is ook weeral heel vervelend!
Dit probleem is eigenlijk zeer gemakkelijk op te lossen met de ‘Kidigi Desktop USB Cradle’ voor Iphone 4/3GS/2G.

Wat is de Kidigi Desktop USB Cradle?


Dit apparaatje is een soort van houder met 2 extra zeer handige functionaliteiten voor je Iphone 4/3GS/2G maar mijn Ipod Touch 4de generatie en 1ste generatie passen ook perfect!  Met deze houder kan je je Iphone of Ipod synchroniseren en opladen doormiddel van een USB-kabel die je achteraan het apparaatje bevestigd. Op die manier kan je hem dan aansluiten op je computer of op de adapter om hem via het stopcontact op te laden. Je kan de 'Kidigi Desktop USB Cradle' dus op je bureau plaatsen en aan je computer aansluiten. Omdat hij stevig vaststaat doormiddel van 4 grip-kussentjes op de onderkant kan je hem tijdens het opladen zeer gemakkelijk verder gebruiken zonder dat hij wegglijdt of omvalt!
In de doos zit het apparaatje zelf (zie afbeelding), een kleine handleiding en de USB kabel van 1 meter.

De Kidigi Desktop USB Cradle is zeer handig om je Iphone of Ipod op te laden wanneer je een desktop computer hebt, het ziet er zeer mooi uit en je kan je Iphone of Ipod gemakkelijk opladen of synchroniseren. Door de zeer lage prijs is dit zeker een must!
Als je een laptop gebruikt vind ik dit eerlijk gezegd nogal overbodig doordat het bij een laptop gemakkelijker is om de oplaadkabel aan te sluiten.

Ben je ge├»nteresseerd? Kijk dan hier .
Andere Iphone 4 accessoires nodig? Kijk dan hier .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten